De Makkers Jong

MakkersJONG!

Vanaf september 2019 zijn we gestart met onze theaterklassen Makkers JONG! Er zijn gedurende het hele jaar theaterklassen voor de leeftijd 6 t/m 18 jaar. De lessen vinden plaats op en rondom het Assendorperplein in Zwolle. In de lessen van MakkersJONG! staat spelplezier, de theatrale ontwikkeling, samenwerken en eigen initiatieven centraal. We geloven erin dat door samen theater te maken en te spelen, we een bijdrage leveren aan het zelfvertrouwen en de creatieve ontwikkeling van een kind.

De lessen worden gegeven door Linda Tiesma. Zij is in 2015 afgestudeerd aan de opleiding Theater Docent (ArTEZ Zwolle) en heeft in de afgelopen jaren veel lessen op verschillende scholen gegeven. Op dit moment is zij al twee jaar werkzaam op een Middelbare school en geeft zij met veel plezier daar theaterles. Door haar enthousiasme weet zij altijd haar doelgroep te prikkelen en te stimuleren om te maken, te spelen en datgene naar een hoger niveau te tillen.

KLAS A
6 tot 7 jaar
KLAS B
8 tot 12 jaar
KLAS C
12 tot 16 jaar

Wat gaan we doen?

Yes! Het nieuwe seizoen van MakkersJONG! start weer!
Vanaf oktober 2020 kun je theaterlessen volgen onder leiding van theaterdocent Linda Tiesma. Er zijn theaterklassen van 7 t/m 16 jaar.
In de lessen van MakkersJONG! staat spelplezier, de theatrale ontwikkeling, samenwerken en eigen initiatieven centraal. We geloven erin dat door samen theater
te maken en te spelen, we een bijdrage leveren aan het zelfvertrouwen en de creatieve ontwikkeling van een ieder die deelneemt. In alle lessen van
MakkersJONG! staat veiligheid in de groep voorop. We kijken altijd naar het niveauvan de groep en passen waar nodig de lessen daarop aan.

Locatie: Assendorperplein 9 (het pand van Eureka)
Aanmelden: info@theaterdemakkers.nl

Geef de naam, geboortedatum, telefoonnummer en adres van jou of je zoon/dochter door.
Aanmelden kan voor de volgende groepen:

De Buddies 7-9 jaar
Dinsdag 15:00-16:00 uur
Lessen: 20 okt – 9 mrt (20 weken)
Kosten: 160 euro

De Kameraden 10-12 jaar
Dinsdag 16.00 – 17.15 uur
Lessen: 20 okt – 9 mrt (20 weken)
Kosten: 200 euro

De Matties 12-16 jaar
Dinsdag 18.45 – 20.00 uur
Lessen: 20 okt – 9 mrt (20 weken)
Kosten: 200 euro

De Maten 18+
Dinsdag 20.00 – 21.30 uur
Lessen: 20 okt – 22 dec (10 weken)
Kosten: 150 euro

Aanmelden?

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang met je aanmelden. Wij werken met een maximale aantal van 12 deelnemers per groep.
Stuur een mailtje met je: naam, leeftijd, adres & telefoonnummer en de groepsnaam naar: info@theaterdemakkers.nl

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je ons altijd mailen of bellen!

Mijn zoon heeft na het volgen van deze theaterlessen meer zelfvertrouwen gekregen en is gegroeid in zijn sociale contacten.

Related Projects.